Saturday, January 10, 2009

a relief for me...

aaahhhh... akhirnya,dpt pun bercuti sebentar dari hiruk pikuk kehidupan kolej yg x sesibuk kolej2 lain,minggu lepas teramat lah sibuk,final examination utk semester 5,haiyo amatlah kucar kacir exam ku,dinner kolej,outing bersama alam mefogra,dan lastly,abang aku balik ireland smula,

peperiksaan aku x lah sesusah universiti2 yg hebat di luar sana,tp ianya dah cukup susah bagi student yg lemah dalam fakta dan auta,aku sekarang teramat risau on paper Human Resource Management dan Intro to Management,walaupun subjek nie dh nk seiring dan sejalan,hurm,tp anak2 kecil,sub sub topik,topik2 remeh temeh merekalah yg menjahanam kan paper aku... hurm... apa nk bwat,dh berusaha,tgk je laa nnt,harap2 aku lepas,kalau x,kenalah kuar duit utk refer,dan menjadi refer pertama aku seumur hidup,kui kui kui...
moga2 lulus,amin...

hari jumaat pula,aku ada dinner,dinner yg dianjurkan oleh mangkuk perwakilan pelajar,atau majlis penipuan pelajar,bak kata p.ramlee nyer movie,kaddang kaddang,majlis perwakilan pelajar,hehehehe,hopefully,ahli2 MPP yg baru dilantik inilah yg kadang2 tu,kalau tidak,mereka cakap x serupa bikin laa,dulu kutuk mpp sebelum,nahh,lakukan tugas korang...back to the dinner,overall the dinner aku skorkan 6/10 .... okay,aku pernah jaga dinner,event,international kowt nyer taraf? ehe,malas sebut,sbb aku key in markah jer dan tolong skit2 mendalaib... ehehehe,(kuat betol aku melencong)back to the dinner again,aku arrived awal lah jugak,supaya dapat la snap gambar preparation,tp hampas,photog yg sepatutnya ditugaskan tak dapat hadir,so aku dipujuk mereka utk tolong cover...hurm... kucar kacir jdnya,kenapa? aku disuruh amik gambar,ttp mereka pula tidak memberikan kerjasama yg aku perlukan agar dapat divertkan tetamu2 kearah RED CARPET ... hampas... sungguh malu, mana kah red carpet yg dijanjikan? adakah salah organizer? salah tuan punya restauran?(sepatutnya bwat kat Astana golf and resort,tp disita,so,last minit tukar plak ker restauran serba mewah la konon,mewah la juga kowt) so red karpet kami malam tu,hurm,aku nk amik gambar pun malu,dh la xder experience dlm buat liputan,(tujuan aku dtg mula2 nk makan,dan curi2 amik gambar bukannya bertugas,ekekeke) dah la,malas aku nk ceritakan lg,makan cukup berbaloi utk rm30,mcm2 lauk dihidangkan,tp air jer sirap,tp sedap la dr sirap org kawin... hohoho...
good event,nice activities,nice emcee,nice music,cuma kucar kacir di bahagian red karpet,as long semua enjoy,cukup err,aku yg kurang enjoy,gambar kurang berseni,

moh layan gambar2 merepek,xbnyk,malas aku nk post lagi,nk berehat dulu,esok lusa aku post lagi gambar...


nie muka2 mpp baru kena paksa jg...


nie megat,gangstar utama itu malam, haha

ini bapak segala mafia,cik iszuhaimi,pengetua kolej aku...haha

ok,wtf?mane aku...?


itulah je bwat masa nie,aku sibuk nk baikki laptop,crash akibat malware bodoh,safeguard???