Tuesday, January 13, 2009

cuti cuti malaya

ooh,cuti kali nie rasa begitu lama,lambat btol masa berlalu,tak de aktiviti yg dpt dilakukan sgt,nk keluar ngabis kan filem,filem plak bnyk lagi x dicuci,bateri pun dah nk abis,oooh,pening2,so cuti2 nie aku banyak kuar dekat2 jer. Haritu aku rancang nk ke kolumpo,tp xjd plak,atm ambank bwat sial,transaction accepted tp duit xkuar2,palat
btol.


abaikan,think positif,so di kala hujan hujan nie,nk kuar pun malas,line telefon pula buat hal,xleh nk nk connect ke intenet,huhuhu,hampas lagi kampit beras,aku terlantar dalam rumah,x leh nk bwat apa-apa,hancur luluh semua plan nk merayap,untuk menghabiskan masa,aku duduk mengadap laptop jer,mengedit gambar,dari pagi ke petang,petang ke malam,malam ke pagi... x bnyk yg dapat dipost lagi,aku nk post sedikit demi sedikit. huhuhu,editing aku x kaw kaw mana pun,tp boleh laa sikit2... baru nk kenal ape itu ape ini,ini lah hobi aku kalau x leh nk bwat ape2 kat umah selain dari main game.

Saya ter-MEFOGRA

ni gambar diamik dari photo outing januari 10 aritu,huhuhu,edit lebih kurang jer,malas nk pening pening kepala,inilah yg terjadi,sendiri shoot,sendiri adjust kamera,sendiri tekan shutter,sendiri kejar timer,akibat sendiri modelling,lain masa kena bawak rakan2 lain lah camgini,boleh kurus badan aku kalau sendiri modelling,hahaha